Trustpilot

OM KEIKI CPH

 Hos KEIKI CPH finder du et unikt sammensat udvalg af babytøj og børnetøj i klassiske og tidsløse farver fra mærker som FIXONI, Hust & Claire, EngelPippi og Joha. Vi er en lille familiedrevet webshop fra august 2021 bestående af Mie og Patrick, der sammen har sønnen Holger fra april 2021. 

De brands vi forhandler er nøje valgt på baggrund af kvalitet, design og bæredygtighed, samt vores kunders ønsker og behov. Vores mål er at skabe et let tilgængeligt univers af pænt og lækkert babytøj og børnetøj, der kan bruges mange år frem. Vi ønsker ligeledes at levere et bredt udvalg af alsidige farver og print, der kan anvendes af både piger og drenge. Således kan tøjet bruges igen og igen – hvad end du lader det gå i arv til dit næste barn, eller forærer det til nogen, der venter sig en lille ny.

Vores børn fortjener det bedste. Derfor finder du hos KEIKI CPH et stort udvalg af babytøj og børnetøj, der er lavet i økologiske materialer og/eller materialer, der i højere grad er bæredygtige. En stor del af vores sortiment er ligeledes certificeret med enten GOTS, IVN eller OEKO-TEX Standard 100. Disse mærkninger garanterer, at tøjet er produceret med øje for bæredygtighed og ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Du kan samtidig være helt sikker på, at der ikke findes noget på shoppen, vi ikke ville iklæde vores egen lille dreng.

Ligesom vi stiller krav til det babytøj og børnetøj, vi forhandler, stiller vi også krav til os selv. Vi ønsker, at give dig en god oplevelse, når du handler hos os – helt fra du besøger vores webshop, til du modtager din pakke. Vi forsøger endvidere, at mindske vores klimabelastning og vores forsendelsespapkasser er derfor FSC certificeret og lavet af op til 100% genbrugspapir. Vores silkepapir er ligeledes FSC certificeret. Vores visitkort og kassefyld er fremstillet af 100% genbrugspapir og det samme er den medsendte returseddel. Modtager du dit køb i en pose, er denne selvfølgelig også lavet af et bæredygtigt materiale. 

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores shop og din købsoplevelse. Derfor hører vi meget gerne både ris og ros eller andre tanker til, hvordan vi kan forbedre KEIKI CPH.

Vi håber, at du finder vores udvalg af babytøj og børnetøj inspirerende.

Vi ser frem til at servicere dig!