Trustpilot

RETURNERING, OMBYTNING & REKLAMATION

Når du handler hos KEIKI CPH har du altid 14 dages fuld returret. Du kan nemt oprette din retur via vores returportal. For at du kan anvende din returret skal følgende være opfyldt: 

- Varen skal være i samme ubrugte stand, som da du modtog den. 
- Mærker skal forblive på tøjet og må ikke tages af, da vi ellers ikke kan sælge tøjet til en anden kunde. 
- Varen må ikke have tegn på skader, pletter eller duft fra f.eks. parfume, røg eller lignende.
Opfylder din retur ikke ovenstående krav, vil vi afvise returneringen. 

Køb 3 & spar 30%
Vær venligst opmærksom på, at rabatten kun er gyldig ved køb af minimum tre varer. Rabatten frafalder altså, hvis enkelte varer returneres.

GLS returportal
Her kan du købe en GLS returlabel til 36,60 kr. såfremt din pakke vejer mindre end 1 kg (det gør den i de fleste tilfælde). Køb din GLS returlabel her.

*Nogle gange viser returportalen et forkert produktbillede på en vare. Det er en sporadisk fejl, der er i gang med at blive rettet. Den skal du blot se bort fra :)

Vores returportal er blot et tilbud for at gøre det lettere for dig, at oprette din retur. Returportoen svarer til det beløb returfragten koster for os hos GLS ekskl. moms, og vi tjener altså ikke penge på din returlabel. 

Ønsker du at returnere med et andet fragtfirma, er du også velkommen til at gøre det. I dette tilfælde skal du sende returvarerne sammen med din returseddel til:

KEIKI CPH I/S
Engelsborgvej 22, 1. th.
2800 Kgs. Lyngby

VIGTIG: Sender du pakken udenom vores returportal, skal du sørge for at få tilføjet vores mail kontakt@keikicph.dk som kontaktoplysning, da vi ellers ikke er i stand til at modtage informationer vedrørende din returpakke.

Har du mistet din returseddel kan du downloade den her. Du er også velkommen til at udfylde de samme informationer på et stykke papir og vedlægge din returordre.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Vi anbefaler, at du sender varerne retur i den samme emballage, som du modtog dem i. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet fra varens levering og til, vi har modtaget den retur og det er derfor altid en god idé, at du husker at få en kvittering for indlevering af din pakke, hos stedet du sender den fra. 

VIGTIGT: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af pakken. Sker dette alligevel, fratrækkes et gebyr fra din ordre på 43,60 kr, hvis din pakke vejer mindre end 1 kg og 48,80 kr., hvis din pakke vejer mellem 1 og 5 kg. 

Du modtager en mail, når din returpakke er ankommet til os. Vi behandler din returordrer hurtigst muligt herefter. Modtager du ikke en mail fra os vedrørende din retur inden for en uge, skal du hurtigst muligt kontakte os på kontakt@keikicph.dk.


OMBYTNING AF VARER

Ved ombytning af varer har du to muligheder. Du kan enten sende den vare, du ønsker at ombytte retur, hvorefter vi sender den rigtige varer til dig. I dette tilfælde skal du kontakte os på kontakt@keikicph.dk, så vi kan lægge den vare, du ønsker til side.

Du kan også vælge at lægge en ny ordre og sende den gamle ordre retur. I begge tilfælde sker returneringen på samme måde som beskrevet ovenfor.

I TILFÆLDE AF REKLAMATION

Vi er naturligvis kede af, at du har modtaget en vare med fejl/mangler. Hos KEIKI CPH har du altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation. Kontakt os på kontakt@keikicph.dk med et billede af reklamationen, så finder vi den rette løsning for dig.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget fejlen/manglen. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi også kan returnere dine fragtomkostninger.