Trustpilot

RETURPORTAL

Når du handler hos KEIKI CPH har du altid 14 dages fuld returret. For at du kan anvende din returret skal følgende være opfyldt:

- Varen skal være i samme ubrugte stand, som da du modtog den. 
- Mærker skal forblive på tøjet og må ikke tages af, da vi ellers ikke kan sælge tøjet til en anden kunde. 
- Varen må ikke have tegn på skader, pletter eller duft fra f.eks. parfume, røg eller lignende.

Opfylder din retur ikke ovenstående krav, vil vi afvise returneringen. 

Bemærk venligst at vi af hygiejnemæssige årsager ikke tager sutter retur.

VIGTIGT: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af pakken. Sker dette alligevel, fratrækkes et gebyr fra din ordre på 59 kr.

OMBYTNING
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde gratis ombytning. Ved ombytning af varer skal du lave en ny ordre og sende den gamle ordre retur. Vi refunderer pengene for returordren, ligeså snart vi har modtaget den :)


GLS RETURPORTAL
(Printer påkrævet)


Her kan du oprette din retur og købe en GLS returlabel til 37,40 kr. 

Når du har købt din returlabel, skal du blot indlevere pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

Vores GLS returportal er blot et tilbud til dig, for at gøre din retur lettere. Fragtprisen svarer til den pris, vi betaler til GLS ekskl. moms og vi tjener altså ikke penge på din returfragt.
*Nogle gange viser returportalerne et forkert produktbillede på en vare. Det er en sporadisk fejl du blot skal se bort fra :)
 
Ønsker du at returnere med et andet fragtfirma, er du også velkommen til at gøre det. I dette tilfælde skal du sende returvarerne til

KEIKI CPH I/S
Att. Kampmann
Lyngby Rosenvænge 7
2800 Kgs. Lyngby

VIGTIG: Sender du pakken udenom vores returportal, skal du sørge for at få tilføjet vores mail kontakt@keikicph.dk og telefonnummer 51 94 58 27 som kontaktoplysning, da vi ellers ikke er i stand til at modtage informationer vedrørende din returpakke.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Vi anbefaler, at du sender varerne retur i den samme emballage, som du modtog dem i. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet fra varens levering og til, vi har modtaget den retur og det er derfor altid en god idé, at du husker at få en kvittering for indlevering af din pakke, hos stedet du sender den fra. Forsvinder din pakke på vejen til os, skal du kontakte det fragtfirma, du har afsendt din pakke med.